FLAP DISCS

Kies jouw ideale lamellenschijf!

Daar waar vroeger één type lamellenschijf moest dienen voor het bewerken van alle soorten materialen en werkstukken, bieden we in het Cibo gamma nu zeer specifieke lamellenschijven met zeer uitgesproken eigenschappen aan.
industrial_NL
Met de Industrial lijn biedt Cibo een gamma lamellenschijven aan met een ideale prijs-performantieverhouding.

 De Industrial inox schijf is de perfecte instapschijf voor het bewerken van roestvast staal. Dankzij het speciaal ontwikkelde flexibel linnen haalt deze schijf meteen een hoog rendement en dat zelfs bij lagere druk. In combinatie met de hoogwaardige 100% zirkonium korrel zorgt de Industrial inox schijf voor het beste rendement bij lage druk en minder krachtige machines van 750 watt.

De Industrial schijf voor staal gebruikt dezelfde hoogwaardige schuurkorrel als de inox variant maar heeft een iets stuggere poly-cotton drager. Deze drager werd speciaal ontwikkeld voor lamellenschijven, waardoor de levensduur bijna twee keer zo lang is in vergelijking met een klassieke lamellenschijf. De poly-cotton drager komt het best tot zijn recht bij een iets hogere druk en zorgt voor een constant slijtpatroon. Het resultaat is een constante verspaning van begin tot eind.
industrial_inox_staal_NL
lamellenschijven performance
performance_NL
De Performance schijf is één van de meest veelzijdige schijven ter wereld. Dankzij de unieke en innovatieve combinatie van keramische en zirkonium schuurkorrels kan elk metaal in recordtijd bewerkt worden. Deze schijf combineert de agressiviteit en levensduur van de Ultimate lijn met het gebruiksgemak van de Industrial lijn. Het maakt van de Performance schijf de gedroomde allrounder voor topprestaties. De blauwe topcoating zorgt ervoor dat deze schijf veel koeler schuurt. Dit verlengt de levensduur en voorkomt inkleven bij zachtere materialen.
ultimate_NL
De Ultimate schijf is de hoogst verspanende lamellenschijf die er op de markt te vinden is. Dankzij de speciaal opgebouwde keramische korrel zorgt deze schijf voor de hoogste verspaning bij hoge druk. De ideale schijf dus voor het zwaardere werk, zoals bij scheepswerven, bruggenbouwers, spoorwegen, energiesector,...
Ontdek meer
lamellenschijven ultimate

De oversteek lamellenschijf:
zwaar verspanen in binnenhoek

Bij een oversteek lamellenschijf zijn de lamellen zodanig geplaatst dat ze verder ‘oversteken’ op de drager in vergelijking met een standaard lamellenschijf. Het grote voordeel van dit type schijven is dat de lamellen zich heel soepel gedragen en makkelijk de vorm van de lasnaad volgen in een hoekprofiel. Door de positie van de lamellen is de kans op beschadigingen ook onbestaande, omdat direct contact tussen drager en werkstuk vermeden wordt. De oversteek lamellenschijf is dus de ideale keuze om zwaar verspanend werk uit te voeren in een binnenhoek.
Ontdek meer
Header 1
industrial inoxindustrial_staal_NLperformance logoultimate logo
Verspaning
bolletjes 6-9bolletjes 6-9bolletjes 8-9bolletjes 9-9
Levensduur
bolletjes 5-9bolletjes 7-9bolletjes 8-9bolletjes 9-9
Finishing
bolletjes 6-9bolletjes 6-9bolletjes 7-9bolletjes 3-9
Aanbevolen vermogen
vanaf 750 W
vanaf 750 W
vanaf 1200 W
vanaf 1200 W
Korrel
100% zirkonium
100% zirkonium
zirkonium + ceramisch
ceramisch
Drager
linnen
polycotton
polycotton
polycotton
Top coating
nee
nee
ja
ja
Werkdruk
laag
medium
hoog
hoog
Geschikt voor
industrial_incontjes_inoxindustrial_incontjes_staalperformance_ulitmate_icoontjesperformance_ulitmate_icoontjes

The perfect companion

De Finipower Plus is de allrounder onder de machines. Gezien zijn ruim toerentalbereik is deze haakse slijper de ideale partner voor al uw schuur- en slijpwerk.

De ideale schuurmachine om het meeste rendement uit onze lamellenschijven en RCD afwerkingsschijven te halen.
Finipower Plus
Meer informatie nodig?
Ontdek het gammaDownload folder

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Neem contact op
We zijn telefonisch bereikbaar via  +32 (0) 16 61 85 85
Vraag het een expert!