Nieuws

 • Veilig doorsnijden én ontbramen met Ultra Cutting & Deburring
  24/06/2019
  Bij het doorsnijden van een RVS oppervlak zoals een plaat of ronde buis ontstaan er onvermijdelijk bramen en gemakshalve worden die vaak snel even met de snijschijf zelf weggewerkt. Op het eerste zicht een logische handeling, maar zeker niet de meest veilige optie. Om zowel door te snijden als te ontbramen heeft Cibo met de Ultra Cutting & Deburring nu de perfecte schijf in z’n gamma.
 • Laat je RVS blinken met InoxiClean Restore
  20/05/2019
  Is de grote lenteschoonmaak al achter de rug? En heb je daarbij ook aandacht gehad voor zaken als RVS leuningen, banken, paaltjes en brievenbussen? Want vergis je niet, de winter is hard voor roestvast staal. En ondanks dat het vele malen beter bestand tegen de natuurelementen dan traditioneel staal, is RVS niet geheel onderhoudsvrij. Met InoxiClean Restore heeft Cibo hét ideale reinigingsproduct in huis om Koning Winter lik op stuk te geven.
 • Vlijmscherpe aanbieding 2019
  01/03/2019
  Onze vlijmscherpe aanbiedingen zijn terug op een selectie topproducten uit ons gamma snij- en lamellenschijven! Naast onze vier klassiekers hebben we ook meteen een aanbieding lopen op onze nieuwe Ultra Cutting & Deburring snijschijf. Deze schijf van topkwaliteit heeft als grote voordeel dat je met één en dezelfde schijf zowel kan doorsnijden als (licht) ontbramen.
 • CPC wielen op stift
  17/01/2019
  Ben je op zoek naar een flexibel schuurmateriaal waarmee je op moeilijk bereikbare plaatsen lasverkleuring kan wegnemen of het werkstuk kan opkuisen? Maak dan gebruik van Cutting & Polishing tex van Cibo (CPC), dat nu ook verkrijgbaar is als schuurwielen op stift.
 • Finit-All: RVS afwerken was nooit zo eenvoudig
  15/11/2018
  Ben je nog niet vertrouwd met RVS of waag je je er slechts sporadisch aan op de werkvloer? Dan is de Finit-All de perfecte tool voor jou! De Finit-All is een zeer handige en scherp geprijsde machine voor de perfecte bewerking van roestvast staal. Deze machine vormt een perfecte match met onze gepatenteerde Combi unitized afwerkingsschijf, waarmee je snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegneemt en tot in de puntjes kan afwerken.
 • InoxiClean Restore & Spray
  02/10/2018
  De InoxiClean producten reinigen, beschermen én herstellen het oppervlak. Cibo komt nu met een verbeterde formule voor zowel de InoxiClean Restore als de InoxiClean Spray. De nieuwe samenstelling van de Restore verwijdert nog makkelijker roest en vuil, terwijl de verbeterde Spray zowel effectiever als economischer werkt!
 • Nieuwe Cibo machines
  19/06/2018
  De aandrijfmotor van onze Finitools heeft een flinke upgrade gekregen. Het resultaat zijn machines die niet alleen lichter, maar vooral ook krachtiger én nog betrouwbaarder zijn. De grootste verbetering aan de nieuwe machines is ongetwijfeld de krachtige 1700 Watt-motor voor een maximale productiviteit, een toename in vermogen van meer dan 40%. Verder is de motor nog beter bestand tegen het betere afbeulwerk.
 • FF87 schuurband
  18/06/2018
  Nieuw in het Cibo gamma sinds begin juni is de FF87 schuurband, met zijn zelfscherpende ceramische korrel en flexibele drager de nieuwste telg in de ceramische lijn van Cibo. Wie ceramisch zegt, zegt een hoog verspanend vermogen en een constante finish doorheen de lange levensduur. Gezien zijn hogere performantie én extreme flexibiliteit is de FF87 een perfect alternatief voor de JF4Top.
 • Rebel One Combi unitized
  21/03/2018
  De internationale Hardware beurs in Keulen begin maart stond voor Cibo volledig in het teken van de wereldpremière van onze laatste nieuwe innovatie Combi unitized. Zo kreeg onze stand een flinke Combi make-over en die duidelijke boodschap heeft zijn effect niet gemist. De interesse was zeer groot en niet onbelangrijk, de eerste reacties van onze klanten en nieuwe contacten waren uitermate positief.
 • Rebel One Combi unitized
  08/03/2018
  Snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegnemen en tot in de puntjes afwerken. Wie wil dat nu niet in tijden dat er steeds hogere eisen aan afwerking gesteld worden?! Dankzij Combi unitized is het niet langer fantasie maar realiteit.
 • Nieuw standconcept Cibo
  06/10/2017
  De passage van Cibo op de Schweissen & Schneiden beurs van 25 tot 29 september ging allerminst onopgemerkt voorbij. Dat we zoveel geïnteresseerden over de vloer kregen, heeft ongetwijfeld voor een groot stuk te maken met de wereldpremière van ons Rebel One unitized gamma driedimensionale schuurmaterialen dat veel aandacht trok. Maar we deden daarnaast ook van ons spreken met een nieuw standconcept, waarbij een opvallende rol weggelegd was voor de digitale demoschermen.
 • Cibo behaalt ISO 9001 certificaat
  07/08/2017
  Bij Cibo behaalden we onlangs het ISO 9001 certificaat, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Dat is niet alleen heuglijk nieuws voor ons, maar ook voor u als klant!
 • 12/06/2017
  Wilt u sneller, veiliger en comfortabeler werken? Dat kan met de next generation unitized schuurproducten van Cibo. U behaalt in minder tijd, met weinig risico op fouten en met meer comfort, betere resultaten bij de afwerking van uw rvs en non-ferro materialen. Ons unitized gamma heeft een nieuwe look gekregen. Alle unitized producten vallen nu onder het merk Rebel One. Uw vertrouwd product is hetzelfde gebleven, alleen de verpakking is vernieuwd. Zo wordt het voor u makkelijker om het juiste product te kiezen.
 • 20/02/2017
  Van 1/03/2017 t.e.m. 30/04/2017 zetten we in de Benelux & Frankrijk 4 topproducten in promotie met een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding. Een vlijmscherpe opportuniteit die u niet mag laten liggen.
 • 12/12/2016
  Cibo sluit de deuren tussen Kerst en Nieuw. We zijn gesloten van vrijdag 23/12/2016 t.e.m. dinsdag 03/01/2017. Op woensdag 04/01/2017 zijn we terug bereikbaar. We wensen u alvast een prachtige en gezellig jaareinde!