Nieuws

Nieuw: CPC wielen op stift

CPC wielen op stift
17/01/2019Ben je op zoek naar een flexibel schuurmateriaal waarmee je op moeilijk bereikbare plaatsen lasverkleuring kan wegnemen of het werkstuk kan opkuisen? Maak dan gebruik van Cutting & Polishing tex van Cibo (CPC), dat nu ook verkrijgbaar is als schuurwielen op stift.

Nieuw: Finit-All machine

Finit-All: RVS afwerken was nooit zo eenvoudig
15/11/2018Ben je nog niet vertrouwd met RVS of waag je je er slechts sporadisch aan op de werkvloer? Dan is de Finit-All de perfecte tool voor jou! De Finit-All is een zeer handige en scherp geprijsde machine voor de perfecte bewerking van roestvast staal. Deze machine vormt een perfecte match met onze gepatenteerde Combi unitized afwerkingsschijf, waarmee je snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegneemt en tot in de puntjes kan afwerken.

Verbeterde formule InoxiClean Restore & Spray

InoxiClean Restore & Spray
02/10/2018De InoxiClean producten reinigen, beschermen én herstellen het oppervlak. Cibo komt nu met een verbeterde formule voor zowel de InoxiClean Restore als de InoxiClean Spray. De nieuwe samenstelling van de Restore verwijdert nog makkelijker roest en vuil, terwijl de verbeterde Spray zowel effectiever als economischer werkt!
Volledig overzicht

Evenementen

International Hardware Fair 2018

International Hardware Fair
4-7/03/2018  - Keulen, Duitsland Van 4 tot en met 7 maart vindt in Keulen de International Hardware beurs plaats. Als unieke oplossingsprovider voor schuurtechnische problemen, zal ook Cibo vanzelfsprekend van de partij zijn. Tijdens deze vierdaagse worden de belangrijkste innovaties van het jaar voorgesteld. Geen betere plaats denkbaar dan ook om onze laatste nieuwe Cibo innovatie in wereldpremi√®re te laten gaan, een innovatie die naast revolutionair ook wereldwijd gepatenteerd is!
Volledig overzicht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.